Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

Postilaatikkoomme voitte pudottaa
- tervehdykset
- risut & ruusut
- tapahtuma- ja kisakutsut
- kaikenlaiset pyynnöt; yhteistyö-, linkinvaihto-, astutuspyynnöt jne.
- hoitajuushakemukset
- tallipaikan hakemukset

Hoitajat, laittakaa vieraskirjaan tuloksia jos kisaatte hoidokeillanne tai omilla hevosillanne, joiden sivut ovat Mansiksen palvelimella!

Sen sijaan mainokset voitte käydä tiputtelemassa tänne

Kiitos vierailustasi Mansikkamäessä!

Lue hoitajien päiväkirjaa >>

Omistajien talliblogiin >>

 

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Rhea | ent. Kiira

18.09.2018 16:51
Heipsan! Mie mielelläni jatkan yksityisen omistajana täällä. Ainoana muutoksena vain nimimerkin vaihto, joten jos siitä ei ole hirveästi vaivaa niin vaihdatko nimimerkkini Rheaksi?

Nimi: Avra
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/

18.09.2018 16:07
Moikka ja ihanaa että olet palannut! <3

Mun täytyy hetki pohtia jatkanko Bubblyn ja Maltin hoitajana :/ Todennäköisesti en, koska oma IRL-elämä on jo niin kiireistä että aikaa ei ole edes omalle tallille :/

Mutta jos Bubblystä olet luopumassa, niin vinkkailehan ;) Voisin olla ruunasta kiinnostunut!

Ja yhteistyö jatkuu tottakai, mikäli se sinulle sopii!

- Avra

Nimi: Luna

14.09.2018 07:08
Mä ehdottomasti jatkan yksityisen omistajana ainakin! Joksikin ajaksi Pinjan ja Pullan hoitamisen lopetan, kaiken muutoksen jälkeen katson uudestaan ;)

Yksityinen viesti

31.07.2018 14:35

Nimi: Livia

31.07.2018 12:33
Tosiaan, unohtui mainita Cassiopeian säkäkorkeus, se on siis 166cm. Tässä vielä Cassiopeian kuva: http://u.kahvipaketti.com/u/16046070028.jpeg
Ja Livian kuva: http://u.kahvipaketti.com/u/54452112037.jpeg

Livian esittely:

Livia Saarni on 16-vuotias tyttö, joka omaa puolipitkät tummanruskeat hiukset ja suuret suklaanruskeat silmät pitkine tummine silmäripsineen. Tyttö on 168cm pitkä, hyvin hoikka, mutta kuitenkin huomattavan vahva. Livialla on kadehdittavan sileä iho ja valloittava hymy.

Luonteeltaan tyttö on rohkea ja ystävällinen, hän tutustuu helposti uusiin ihmisiin. Livia tykkää pitää hauskaa ja hänestä onkin mukavaa silloin tällöin hassutella. Livia on suuttuessaan tulinen ja saattaa sanoa asioita, joita ei oikeasti tarkoita. Onneksi hän ei kuitenkaan ole kovin pitkävihainen. Livia näyttää harvoin tunteitaan, joten hän ei itke helposti, vaikka sattuisi pahastikin.

Livia on taitava ratsastaja, hän on ratsastanut jo nelivuotiaasta asti. Cassiopeian Livia sai pari vuotta sitten, sitä ennen hänellä oli Welsh Part Bred. Livia on hypännyt 110cm ratana ja suorittanut koulumerkit perusmerkistä HeB:hen. Tyttö pärjää monenlaisten hevosten kanssa ja tulee muutenkin hyvin toimeen eläinten kanssa, kotona hänellä on hevosensa lisäksi 2-vuotias australianpaimenkoira.

Nimi: Livia

31.07.2018 09:40
Tässä ois tallipaikkahakemus :D Oma esittelyni tulee pian.

t. Cassiopeia, ”Cassu”
7-vuotias
rautias
lämminverinen ratsuhevonen
Re: 110cm Ko: HeA Me: 90cm

Cassu on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä. Toisinaan se saattaa olla myös säikky. Ratsastaessa todella hienovaraiset avut riittävät, ja kun Cassu on sillä tuulella, se tekee kaikkensa ratsastajaa miellyttääkseen, mutta vain ratsastajan, jonka se tuntee hyvin. Ensi kertaa sillä ratsastavalle se saattaa olla hyvinkin hankala.

Hoidettaessa tamma saattaa olla hieman levoton ja pyöriä ympäriinsä, joten on viisainta kiinnittää se kahdelta puolelta, ainankin varusteiden laiton ajaksi. Cassu on hyvin herkkä vatsansa alta, joten jos sattuu vahingossa sutaisemaan sieltä liian voimakkaasti, tamma saattaa yrittää näykkäistä.

Cassu on ns. ”yhden miehen hevonen”, eikä ole todellakaan mitenkään kaikkien kaveri, vaan valikoi hyvin tarkkaan niin hevos- kuin ihmisystävänsäkin. Tamman luottamuksen saamiseksi on tehtävä hurjasti töitä.

Cassu on myös huomion kipeä, ja rakastaa rapsuttelua ja herkkuja. Muun ruoan suhteen se on vähän nirsonpuoleinen.

Kisatilanteessa Cassu toimii kuin peili, jos olet hermostunut, niin on sekin ja jos taas olet rentoutunut, niin on Cassukin. Mutta tosipaikan tullessa tamma tekee kaikkensa ystäviensä eteen.

virtuaalitalli / virtuaalihevonen

©2018 Mansikkamäen Ratsutalli - suntuubi.com