Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 12.04.2018 19:43 | Humutin

Ulkoasu haussa?

Humuttimelta löytyy koneelta pari ylimääräistä, todella simppeliä leiskaa suntuubiin, joille ei ole tullut käyttöä. Leiskat lähtevät ilmaiseksi uuteen kotiin, jossa niitä toivottavasti rakastetaan edes hetkisen verran :).

Leiskoihin voin lisätä halutessasi sivuston nimen. 

Leiskoihin ei kuulu CSS-koodeja, mutta niihin on suunniteltu simppelit navigaatiot ja otsikot. Tokihan näihin saa halutessaan liittää jonkun koodinkin, muistakaa linkitellä sitten nekin copyrighteihin. Sen sijaan mukaa tulee kaksi tai kolme värikoodia ylä- ja alaleiskan ohella. 

Mikäli kiinnostuit, jätä viestiä joko vieraskirjaan sähköpostiosoitteen kera tai heitä suoraan mailia osoitteeseen tunturiharakka@gmail.com. Näin saat leiskan kuvat, värikoodit ja leiskan kokoamisohjeet. Myös copyrightit tulevat sähköpostissa!

 

Minty Walks

mintunvihreä ulkoasu Pixabayn kuvilla.

Mist Drops

sininen issikkaulkka Pixabayn kuvilla.

 


( Päivitetty: 12.04.2018 20:05 )

 - Humutin | Linkki 02.04.2018 12:24 | Humutin

Kevättä rinnassa...

Mansikkamäessä lähestytään kevättä kovaa kyytiä, ja jopa suuret valkeat nietoksemme alkavat pikkuhiljaa näyttää merkkejä loskakelien saapumisesta! Muistakaamme sitten kävellä varovasti hiekoitetuilla alueilla sekä kuivata hevosten jalkoja turhien rivien estämiseksi ;). 
Pääsiäisen aika sujui ilman erityisempiä tapahtumia, tosin Ronaldo taisi huomata pääsiäispupusen ja iloisena olikin esitellyt taas Houdinin sukulinjojaan karatessaan tarhastaan pupun perään... Humun narsissi-istutelma päärakennuksen ikkunalaudalla kuitenkin säästyi ponin uteliaisuudelta. Aprillipäivänä naapurimme eläinlääkäri avuliaasti osallistui jekuttamaan tallimme ratsukatrasta madotuksen muodossa. Erityisesti pari laumamme jäsentä, eli Melly ja Bubba, eivät arvostaneet aprillipilaa yhtä paljon kuin irvistelylle naureskelevat lääkäri sekä tallimestari!

Pari viikkoa sitten pistimme pystyyn kyselyn tuntitoimintaan liittyen, ja tänään julistettiin kesäkuun alkuun asti voimassa oleva tuntiohjelma. Ryhmiä löytyy 6, kolme alkeisryhmää sekä kolme kokeneemman tason ryhmää. Molemmista löytyy yleis-, koulu- ja estepainoitteinen ryhmä. Tunnit ovat avoimia myös tallin ulkopuolisille ratsastajille, eikä niitä tarvitse kuittailla sen ihmeellisemmin. Lue lisää tuntitoiminnasta Toiminta-kategorian lopusta.

Huhtikuun 15. päivä järjestetään myös pienet villit estekisat, ilmoittaudu pian, sillä luokkien max osallistujamäärä on 15 ratsukkoa!

Saimme Mansikseen myös uusia hevosia; Humuttimen oman yksityishevosen, lehmänkirjavan Lempin sekä Nutellan shettisori Totoron. Tuntihevosten puolelle saimme uuden suomalaisen puoliverisen Maltin. Hurmaava ruunikko etsiikin vauhdikasta ja esteistä innostunutta hoitajaansa!
Taliah puolestaan etsii uutta aktiivista kotiaan. 

Näillä uutisilla päätämme huhtikuisen päivityksemme.


( Päivitetty: 02.04.2018 12:54 )

 - Humutin | Linkki 02.02.2018 18:06 | Humutin

Talvimeininkiä

Talli on viimein herännyt pienestä joulun jälkeisestä horroksestaan! Hevosia on tullut roppakaupalla lisää, toimintaan on tulossa pienoisia muutoksia, sekä ensimmäiset kisatkin on jo pidetty!

Mansiksen avajaiskisat esteluokkien merkeissä sujuivat unelman tavoin, mitä nyt hiukan myöhäisessä tulosten arvonta. Siitäkin päästiin nopsakkaan yli, niin kuin ratsukot esteistä! Onnittelut kaikille sijoittuneille, ja kiitokset kaikille mukana olleille!

Toimintamme tulee todennäköisesti laajenemaan yksäripuolelta sen verran, että yksityishevosille varataan lisää karsinoita. Navettaa muokkaillaan vielä, ja tarkoituksena on nostaa karsinapaikkoja vielä kahdella, eli karsinoiden totaalimäärä olisi 20. 

Hiljaiselon aikana mukaamme taivaltamaan lähtivät Aleksandra suokkinsa Ruusun kanssa, William ja hänen komea puoliveriori Chappi sekä Mellyn hoitajaksi sekä vielä shetlanninponivahvistuksen tuonut Iitu. Muita hevoslisäyksiä ovat olleet ratsuponitamma Gemma sekä pienen pieni shettisruuna Ronaldo! 

Oskari on tällä hetkellä totaalisella hiljaiselolla, eli antakee armoa Humuttimelle päivitysten suhteen; naisella kun on myös oma Hallankaiku + Keisarinkulma tilapäisesti. Myös ylioppilaskirjoitukset sekä Wanhat painavat, eli kärsivällisyyttä :D.

Tulevaisuutta ajatellen suunnitelmissa on jo avattu Maaliskoulut -tapahtuma. Kisataan rennolla ja talvisella meiningillä, eli mukaan vaan! Tarkoitus mainostaa myös Mansista nyt muutaman päivän aikana, josko saataisiin suurempaa tallijoukkoa kasaan.


( Päivitetty: 02.02.2018 18:18 )

 - Humutin | Linkki 29.11.2017 21:31 | Humutin

Alkutaipale

Mansikkamäen alku on pyörähtänyt käyntiin mukavalla vauhdilla, ja tallin sivut ovatkin melkeinpä valmiit hevosten sivuja sekä henkilökunnan esittelyjä lukuunottamatta.

Tällä hetkellä suuri joukkio hevosistamme odottelee vielä hoitajia; tutustu siis ihmeessä Amiin, Bubbaan, Tähteen, Taliahiin, Ruusuun, Kayaan, Pinjaan, Eeviin, Huldaan, Puffikseen & Mellyyn!

Saimme karsinoihin myös latvialaisen puoliverisen, tervetuloa Prada & Kiira! Yksityishevosille on vielä vapaana 3 paikkaa, eli kyselkää ihmeessä vieraskirjassa. 

Myös Avajaiskisat on tarjoitus siirrellä Uhrinkiulusta viikonloppuun mennessä.

Tallia pääasiassa päivittää Humutin, joskus apukätenä toheltaa Oskari, jonka huomio kuitenkin keskittyy pääasiassa Keisarinkulman ylläpitämiseen. 

Talliblogin sisältöön kuuluvat lähinnä yhteiset tapahtumien tarinat sekä yleiset omistajien turinat.


 - Humutin | Linkki


RSS

virtuaalitalli / virtuaalihevonen

©2018 Mansikkamäen Ratsutalli - suntuubi.com