Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Navetan vintti

Navetan päädyssä sijaitsevat portaat johdattavat sinut  vintille. Yläkerrassa astelet reippaasti läpi nahalta tuoksuvan satulahuoneen, ohitat rehulan ja toimiston, kunnes saavut kahvin, keksien ja hien aromien täyttämään, eloisaan taukotupaan...

Mansikkamäen hoitajien ja yksityisten omistajien turvasatama, eli tallivintti, on hilpeän tunnelman huone, jonka seinien sisällä on aikoinaan vaihdettu salaisuuksia, hevosjuoruja sekä tietenkin tultu ystäviksi, onpa tuolla muutama romanssikin syttynyt... 

Hoitajuus Mansiksessa on rentoa hommaa; tarinoita voi tiputella niin useasti kuin haluaa, mutta harvemmillaan kolmen kuukauden välein. Kuvia ja runojakin voi raapustella, niillä ei tarinamerkintää saa, mutta pientä rahallista vastinetta kylläkin.
Hoitajien tehtäviin kuuluvat lähinnä hoidokkinsa harjaus (pesu tarvittaessa), liikutus, sen ruokinta ja tarhaus, sekä karsinan siisteys. Yleisestikin olisi hyvä muistaa siivoilla jälkiään!
Hoitajat voivat halutessaan tuhlailla rahansa tallikaupoissa MSW BoutiqueEquestrian PRO, Hemsbury Saddlery, OddPixel & Kreivittären varusteliike.

päiväkirjaan >>


tittelit

Mansiksessa jaetaan monen muun tallin tavoin muutama titteli kuukausittain hoitajillemme. Tittelin saaneille on yleensä tarjolla pieni tavarapalkinto, extrarahaa tai jokin muu pieni kiitos aktiivisuudesta.

Tallilaisille on jaossa seuraavat tittelit:
Kuukauden tallilainen - ahkerasti hoidokkiaan/hevostaan hoitanut, tallilla avustanut sekä tallin ilmapiiriä edistänyt reippailija.
Kuukauden tarina - tarina, joka on jäänyt elävästi Humuttimen mieleen kirjoituksellisesti sekä tapahtumiltaan.
Kuukauden osallistuja - tallin sekä muiden tallien tapahtumiin osallistunut tallilainen (esim. kisat, retket, jne.). Ilmoitathan, mikäli ilmoittaudut toisen tallin kisoihin!

Huhtikuun tittelit 2018
Kuukauden tallilainen - Ciara
Tehokkaasti tallilla vieraillut, omalla panoksellaan tallihenkeen vaikuttanut reippailija! Ihastuttava tarina lämminhenkisestä kevätmaastosta toi tittelin kaappiin :) Talli sponsoroikin Ciaralle uuden kypärän Equestrian PRO:sta!
Kuukauden tarina - Avra P
Avran tutustuminen Malttiin jäi mieleen; kenties täysin kohtaavat kemiat kaksikon välillä? Joka tapauksessa niin Maltin että Buban kanssa seikkauluja odotellen! Avralle kaappiin piilotettiin kunnon ratsastushanskat, sillä niitä tullaan taatusti tarvitsemaan!
Kuukauden osallistuja - William
Will on taitanut poikkeuksetta löytyä jokaiselta tähän asti järjestetystä tapahtumasta, kyllähän se osallistujan kunniakirja lävähtää meidän britille! Will löysikin kaapistaan seuraavalla tallivierailullaan uuden kisapaidan!


kaapit

Kiira
Prada
29.11.2017
kaappiin...

Iitu
Melly & Blue
02.02.2018
kaappiin...

Ciara
Pinja, Pulla & Totoro
14.12.2017
kaappiin...

Perho
Jokeri
03.02.2018
kaappiin...

William
Chappi & Ami
02.02.2018
kaappiin...

Maisa
Prinssi
10.02.2018
kaappiin...

Aleksandra
Ruusu & Ronaldo
02.02.2018
kaappiin...

Avra P.
Maltti & Bubba
02.04.2018
kaappiin...


kuva © Mimi

virtuaalitalli / virtuaalihevonen

©2019 Mansikkamäen Ratsutalli - suntuubi.com